Zakelijk

Uw bouwbedrijf voor kleinschalige utiliteitsbouw tot bedrijfspand

Aan bedrijfspanden worden andere eisen gesteld dan aan woningen. Dankzij onze ervaring met kleinschalige utiliteitsbouw kunnen wij een hoogwaardige kwaliteit garanderen. Wij worden graag in neven- of onderaanneming betrokken bij het uitvoeren van specifieke bouwkundige werkzaamheden voor grote of complexe bouwprojecten. Bijvoorbeeld voor het uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden van een nieuwbouw.

Partner in het totale bouwtraject

Als partner in de zakelijke bouw kennen wij het belang van duidelijke communicatie en heldere afspraken zonder open einden. Wij werken oplossingsgericht aan een bouwtraject en brengen graag onze technische kennis in. Uitdagingen gaan we niet uit de weg. Ook met ad-hoc wensen en een niet strak bestekmatig omschreven project kunt u bij ons terecht. Op deze wijze hebben wij al voor veel opdrachtgevers projecten van diverse omvang en ieder met hun eigen unieke uitdaging, gerealiseerd.

Meer informatie

Efficiƫnt en kostenbesparend

Dankzij onze ervaring met utiliteitsbouw weten wij hoe belangrijk het is om de bouwtijd kort te houden. Wij denken graag, praktisch mee of het ook anders kan en waar we kosten kunnen besparen. Daarnaast beschikken wij over een breed scala aan eigen materieel, van rolsteiger tot verreiker, waardoor wij flexibel inzetbaar zijn in het bouwproces. Zodat uw bedrijfsvoering niet onnodig wordt verstoord en de overlast beperkt kan blijven.

Meer informatie

Vaste relaties

Wij werken samen met onderaannemers en leveranciers met wie wij al jaren zakendoen. Organisaties waarvan wij de mensen kennen, waarvan wij weten dat er goede afspraken gemaakt kunnen worden over garanties en levertijd. Die net als wij altijd openstaan om er een extra stapje bij te doen. Door te werken met vaste relaties komen wij op een plezierige wijze tot mooie resultaten voor onze opdrachtgevers.

Meer informatie


Hoogwaardige kwaliteit

Ons bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit geldt voor het gebruik en de verwerking van hoogwaardige materialen, maar ook voor de vakkundigheid van onze medewerkers. Onze vaste medewerkers zijn allround en werken oplossingsgericht. Binnen ons bedrijf krijgen zij de ruimte voor eigen inbreng en beslissingsbevoegdheid. Zodat wij de kwaliteit kunnen leveren die u mag verwachten.

Meer informatie

Zakelijke opdrachtgevers

Voor onze zakelijke opdrachtgevers hebben wij onder andere de volgende projecten uitgevoerd in de regio; bouwkundige werkzaamheden herbouw Potter Keukens te Sint-Maartensdijk, nieuwbouw en uitbreiding van een biologische kippenstal te Stavenisse, bouwkundige werkzaamheden als nevenaannemer uitbreiding Geuze Metaalconserveren te Sint-Maartensdijk, renovatie van kantoor Aannemingsbedrijf Gebr. Moerland bv te Sint-Annaland, uitbreiding kantoren Zwalua Transport te Tholen, nieuwbouw bedrijfsruimte Bio van Luijk te Sint-Annaland, uitbreiding Autoschade Buijs te Tholen en meerdere en doorlopende bouwkundige werkzaamheden bedrijfspanden van Rossum Fruit te Stavenisse. Daarnaast voeren wij doorlopend onderhoud aan verschillende bedrijfspanden op het eiland Tholen.

Meer informatie

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 • Aanbouw te Rucphen 2019
  Goede aannemer, komt de afspraken na en denkt mee met de klant in oplossingen!
  Aanbouw te Rucphen 2019
 • Renovatie/onderhoud te Sint-Annaland 2020
  Voor nu bedankt voor de super service, ook wat het vakmanschap van de timmermannen betreft
  Renovatie/onderhoud te Sint-Annaland 2020
 • Aanbouw te Tholen 2020
  We zijn er super blij mee. Afspraken zijn keurig nagekomen. Zeer te spreken over de kwaliteit en uitvoering. Alleen maar positieve ervaring mee!
  Aanbouw te Tholen 2020
 • Aanbouw te Sint-Annaland 2021
  We zijn er super blij mee.
  Aanbouw te Sint-Annaland 2021
 • Nieuwbouw woning te Sint-Annaland 2021
  Leendert en personeel, bedankt voor de prettige samenwerking en het mooie eind resultaat. Super tevreden!!!
  Nieuwbouw woning te Sint-Annaland 2021
 • Verbouw bedrijfspand Scherpenisse 2021
  Heel erg mooi geworden, ontzettend blij mee!  
  Verbouw bedrijfspand Scherpenisse 2021
 • Verbouw woning te Tholen 2021
  Korte lijnen, duidelijk, meedenkend en correcte afhandeling ook na de gedane werkzaamheden.
  Verbouw woning te Tholen 2021
 • Verbouw te Tholen 2021
  De timmerman heeft echt heel goed en snel gewerkt, erg tevreden! Bedankt! Het ziet er netjes uit.
  Verbouw te Tholen 2021