Particulier

Uw bouwbedrijf voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie

Van een kleinschalige verbouwing tot nieuwbouw van een luxe woning. Voor particuliere opdrachtgevers verzorgen wij alles op het gebied van bouwprojecten tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Helder over kosten

In onze offertes geven wij een duidelijke omschrijving van de aangeboden opdracht, de uit te voeren werkzaamheden en de prijs. Deze aanbieding stemmen wij met u af, zodat u inzicht heeft in de kosten en niet verrast wordt met meerwerk. Aanvullende afspraken over aansprakelijkheid, garanties en geschillen zijn vastgelegd in onze algemene voorwaarden welke van toepassing verklaard worden in de offerte. Zo krijgt u een goed overzicht van wat u te wachten staat als u de opdracht accepteert. Als u besluit om toch niet met ons verder te gaan, dan worden er geen kosten in rekening gebracht, ook daar zijn we helder over.

Meer informatie

Bouwplan van A tot Z

Van casco bouw tot ‘sleutel-klaar’, wij organiseren uw bouwplan van A tot Z. Ook de tekeningen en of bouwaanvraag kunnen wij voor u uitwerken. Het realiseren van een bouwproject is voor veel opdrachtgevers een spannend en nieuw proces. Logisch! Als hoofdaannemer kunnen wij elke zorg uit handen nemen. Elk bouwproces, groot of klein, delen wij op in vijf duidelijk te onderscheiden stappen. Van offerte tot en met oplevering. Met afspraken over de planning en de uitvoering. Zodat u zich kan verheugen op een eindresultaat dat geheel aan uw wensen voldoet.

Meer informatie

Vaste relaties

Wij werken veelal samen met onderaannemers en leveranciers met wie wij al jaren zaken doen. Organisaties waarvan wij de mensen kennen, waarvan wij weten dat er goede afspraken gemaakt kunnen worden over garanties en levertijd. Die net als wij altijd openstaan om er een extra stapje bij te doen. Zodat wij de kwaliteit en duidelijkheid kunnen leveren die u mag verwachten.

Meer informatie


Verbouw, onderhoud en renovatie

Voor vakmanschap en praktijkervaring bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw bouwbedrijf voor elke verbouwing, aanbouw, uitbouw, afbouw, renovatie, reparatie, restauratie en regulier onderhoud. Denk aan: Dakkapellen, schuifpuien, tuinkamers, veranda’s, bergingen, trappenhuizen, kozijnen, hekwerken, dak- en gevelrenovatie, houtrotrenovatie en - reparatie, vervangen van (isolatie)glas, hang- en sluitwerk en badkamers-.

Meer informatie

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 • Aanbouw te Rucphen 2019
  Goede aannemer, komt de afspraken na en denkt mee met de klant in oplossingen!
  Aanbouw te Rucphen 2019
 • Renovatie/onderhoud te Sint-Annaland 2020
  Voor nu bedankt voor de super service, ook wat het vakmanschap van de timmermannen betreft
  Renovatie/onderhoud te Sint-Annaland 2020
 • Aanbouw te Tholen 2020
  We zijn er super blij mee. Afspraken zijn keurig nagekomen. Zeer te spreken over de kwaliteit en uitvoering. Alleen maar positieve ervaring mee!
  Aanbouw te Tholen 2020
 • Aanbouw te Sint-Annaland 2021
  We zijn er super blij mee.
  Aanbouw te Sint-Annaland 2021
 • Nieuwbouw woning te Sint-Annaland 2021
  Leendert en personeel, bedankt voor de prettige samenwerking en het mooie eind resultaat. Super tevreden!!!
  Nieuwbouw woning te Sint-Annaland 2021
 • Verbouw bedrijfspand Scherpenisse 2021
  Heel erg mooi geworden, ontzettend blij mee!  
  Verbouw bedrijfspand Scherpenisse 2021
 • Verbouw woning te Tholen 2021
  Korte lijnen, duidelijk, meedenkend en correcte afhandeling ook na de gedane werkzaamheden.
  Verbouw woning te Tholen 2021
 • Verbouw te Tholen 2021
  De timmerman heeft echt heel goed en snel gewerkt, erg tevreden! Bedankt! Het ziet er netjes uit.
  Verbouw te Tholen 2021