Visie

Over ons

Aannemers- en Timmerbedrijf Roozemond BV is een bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Dit geldt voor het gebruik en de verwerking van de materialen, maar ook voor de vakkundigheid van het personeel. Op de kwaliteit wordt binnen het bedrijf gehamerd waardoor de klant een eindproduct verkrijgt waar het trots op kan zijn zoals bij onze referenties te bekijken is.

Ons bedrijf heeft in haar bestaan al diverse soorten projecten gerealiseerd. Het bedrijf is actief in alle sectoren van de bouwnijverheid, zoals nieuwbouw, verbouw, aanbouw, renovatie, restauratie van alle voorkomende gebouwen. Voor maatwerk gaan wij zeker niet uit de weg, bouwen naar de wens van de klant spreekt bij Roozemond BV voor zich.

Verder beschikt het bedrijf over een eigen machinale werkplaats, hierin worden verscheidene producten voor zowel eigen projecten als voor derden gemaakt. Hierbij valt te denken aan kozijnen, ramen, deuren en alle andere voorkomende producten waarvoor machinaal timmerwerk is vereist. Hierbij kan ook aan grotere partijen kozijnen, ramen en dergelijke gedacht worden.

Klachten of opmerkingen vernemen wij graag van u waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn.